Het liefst reist het team van Selectbookgo het hele jaar over de wereld. We zijn altijd op zoek naar de mooiste en meest interessante plekken op deze aardbol. We verzamelen voor jou praktische tips voor allerlei soorten reizen en bestemmingen. We vertellen je wat je waar kunt zien, horen, proeven, voelen en ruiken. Zodat jouw nieuwe reisbestemming begint te leven. Want: nieuwe avonturen beginnen tijdens de voorpret al te leven.

Beste reisdeals

Daarnaast is het onze doel om het reizen voor jou zo makkelijk mogelijk te maken. We vertellen je daarom niet alleen waar je naartoe kunt, maar ook wat de beste deal is. Waar je het lekkerste kunt slapen en welke toffe activiteiten er in de buurt zijn te doen. Allemaal op één website. Dat maakt het organiseren van een reis een stuk makkelijker.

Reizen vergelijken

Als wij op reis zijn merken dat we ons gelukkiger voelen dan thuis. Een onderzoek van Cornell University vertelt ons ook dat er reizen bijdraagt aan ons geluksgevoel. Zeker wanneer we afreizen naar onbekende bestemmingen. Plekken waar je nog nooit eerder bent geweest. Daarom gaan wij niets liever dan op reis.

Wat voor een reizen zijn er?

Er zijn natuurlijk heel veel verschillende soorten reizen die je kunt maken. Wij vertellen je de meest voorkomende reizen:

Een reis boeken vanuit Nederland

Wil jij van achter de keukentafel een reis boeken? Dan zit je bij Selectbookgo.com helemaal op je plek. Wij brengen de beste reisaanbieders voor jou bij elkaar. Naast inspiratie, reistips en achtergrondinformatie over de mooiste bestemmingen, vind je bij Selectbookgo.com dus ook de allerbeste deals!

Welke reis past bij mij?

Ben jij op zoek naar het perfecte vakantieland? Dat vergt flink wat onderzoek. Je wilt tenslotte precies ontdekken waar jij jouw reishart goed kunt ophalen. Allereerst is het goed om af te stemmen waar je blij van wordt. Houd je van zon, zee en strand? Dan zijn dat belangrijke pijlers voor jou en heb je bijvoorbeeld niet zoveel met de landen Nepal, Noorwegen en Canada. Maar Spanje, Brazilië en Indonesie passen dan wel weer goed bij jou. Reis je samen met iemand anders? Ga dan eens samen een brainstorm houden over jullie nieuwe vakantiebestemming. Wedden dat jullie een toffe nieuwe vakantie creëren? Wil je tips van Selectbookgo? Lees dan onze blogs!

Reizen dicht bij huis

Bij Selectbookgo geloven we dat er dicht bij huis ook heel veel vakantieadresen voor jou zijn. Zo wordt Kroatië steeds populairder. En wat denk je van Zuidoost-Europa? Al gaat ons hart ook nog steeds sneller kloppen van populaire vakantielanden, zoals Frankrijk, België, Denemarken en Duitsland. Natuur, cultuur en culinair. Europa heeft alles in huis om te (her)ontdekken!