Ben jij op zoek naar een leuke reisbestemming voor in januari? Wil jij na feestdagen lekker de zon op zoeken? Even weg van alle drukte en alle verplichtingen? En alle andere sociale evenementen? Dat snappen wij wel! Daarom hebben we de beste bestemmingen voor de wintermaanden voor jou verzameld. Binnen én buiten Europa. Zoek en boek snel de bestemming die het best bij jouw vakantiewensen past!

De leukste reisbestemmingen voor in de winter binnen Europa

Jij wil de zon op zoeken, maar niet de koude winterse zon. En je wilt lekker zongebruind terugkomen. Ga je voor veel natuur? Een rustige rondreis, of meer een actieve wandelvakantie? Denk eens aan deze bestemmingen in Europa:

 1. Lanzarote
 2. Gran Canaria
 3. La Palma
 4. Tenerife
 5. Azoren
 6. Madeira
Wintersport-Oostenrijk De beste reisbestemmingen voor in januari binnen Europa

Zonnige en sneeuwrijke bestemmingen binnen Europa

Wil jij in januari lekker op wintersportvakantie? Gewoon lekker met eigen auto, of met de bus? Wel zo makkelijk en een stuk duurzamer dan vliegen! En wat is er fijner dan kilometers piste met verse poedersneeuw en een heerlijk zonnetje erbij. Benieuwd? Dit zijn de beste plekken voor een skivakantie:

 1. Serfaus, Fiss en Ladis in Oostenrijk
 2. Les Portes du Soleil in Frankrijk
 3. Val Gardena in Italië
 4. Arosa en Lenzerheide in Zwitserland
 5. Sierra Nevada in Spanje
De beste reisbestemmingen voor in januari buiten Europa

De beste reisbestemmingen voor in januari buiten Europa

Zoek jij juist naar een mooie bestemming buiten Europa? Dan kun je heel veel kanten op. Het is tenslotte aan de andere kant van de aarde volop zomer, zodra wij midden in de koude wintermaanden zitten. Hieronder vind je onze favoriete voor een heerlijke vakantie in januari buiten Europa. Denk er wel aan om de co2-uitstoot van jouw reis te compenseren! Immers, met jouw vliegreis stoot je heel wat broeikasgas uit en compenseren helpt altijd wat.

 1. Cuba
 2. Costa Rica
 3. Curacao
 4. Aruba
 5. Bonaire
 6. Jamaica
 7. Gambia
 8. Kenia
 9. Thailand
 10. India

Select, book & go

Op vakantie gaan in januari heeft meerdere voordelen. Je kunt echt optimaal ontspannen na een drukke periode. December staat tenslotte vaak in het teken van vrienden, familie, veel eten en drinken en heel veel feestjes. Daarom is januari een heerlijke maand om even volledig in een andere omgeving te begeven. En natuurlijk het begin van een nieuw jaar!

De prijzen voor veel reizen liggen in januari een stuk lager dan in december. Let er daarom op dat je bijtijds je reis zoekt, selecteert en boekt!